Tag-arkiv: #tulipaner

Godt nytår!

Godt nytår! 2016 er skudt i gang, og årets første uge har været kold og vinterlig – efter et langt efterår med smukt og lunt vejr for årstiden. Selv om vinteren er lang endnu, glæder jeg mig allerede til foråret og det kommende have-år.

Jeg er sikker på, at 2016 vil blive et ganske særligt år, nu hvor vi har fået vores drivhus! Uanset udbytte, er jeg sikker på, at vores nye drivhus vil bringe mange, skønne timer med sig. Jeg glæder mig til forårsmånederne, hvor jeg har store forventninger til det, man siger om at forlænge sæsonen! Hvert år i februar/marts måned kribler det i fingrene for at komme i gang med forspiring – men det viser sig ofte at være for tidligt. Det regner jeg nu med at være en saga bloIMG_5954t – jeg glæder mig helt utroligt til at tage en kande varm te, et tæppe og et haveblad med mig op i drivhuset og suge forårets spæde solstråler til mig – og gå i gang med at forspire sommerens blomster!

Jeg hentede for nogle dage siden en krukke frem bag vores redskabsskur, som jeg plantede til med forårsløg i efteråret, inden drivhuset var bygget. Der er allerede små spirer på vej – krukken skal op i drivhuset, og så er jeg spændt på at se, hvornår de første små, fine forårsbebudere viser sig!

Inden døre har den første buket tulipaner prydet i stuen – det er en skøn energi-booster som start på et nyt år.

Godt nytår!

/Mette