Drømmen om en rosenhave – og en blog

Jeg er vist lidt af en drømmer – nogle af mine mange drømme bliver ført ud i livet, andre lever og forbliver ønskebilleder på nethinden. Drømmen om en rosenhave – en hyggelig og romantisk have med et væld af velduftende, smukke roser i en palet af hvide og rosa farver, har altid været et ønske. Det er heldigvis en af de drømme, der allerede er blevet til virkelighed. Jeg er dog slet ikke færdig med den drøm, og synes bestemt, at jeg må kunne finde plads til mange flere roser i min have!

Jeg har længe gået og puslet med drømmen om at skrive om min begejstring for de glæder, som haven kan give – nu skal denne drøm også gøres til virkelighed! Jeg vil skrive om mine yndlingsblomster, komme med gode ideer og inspiration til havelivet, og krydre mine indlæg med flotte billeder, som kan løfte humøret selv på en solskinsdag 🙂

Jeg håber, at min passion for havelivet også kan blive til glæde og inspiration for andre haveelskere, og jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil dele dine havedrømme med mig her på min blog.

Velkommen til!

IMG_3552

 

 

4 tanker om "Drømmen om en rosenhave – og en blog"

 1. Det er så livsbekræftende at se noget blive stort og stærkt. Jeg tænker tit det er fantastisk at et lille frø kan blive til et tons tungt træ som har en utrolig styrke. Da vi fældede vores hæk havde jeg spottet et par røde bøgeblade imellem de grønne, og der stod, helt klemt inde, en lang og ranglet rødbøg. Jeg reddede den fra saksen og plantede den med nænsom hånd, stillede en spand vand med et lille hul i, så vandet langsomt kunne pible ned til rødderne den første sommer. Nu er træet 4 til 5 meter højt og er virkeligt flot. Jeg glæder mig over den hver sommer. Jeg kan godt lide at “redde” planter der er i fare, men de senere år er det mest Lars der har huseret i haven.

 2. Ja, det er utroligt, hvordan små bitte frø og spirer kan finde frem i lyset, selv om der ofte er ganske udfordrende vilkår – jeg tænker på det hvert år, når vinteren slipper sit tag og de første små forårsbebudere titter frem 🙂

 3. Hej Mette og hjerteligt tillykke med din blog!
  Jeg tror, vi er mange “drømmere” herude, og i hvert fald, så elsker jeg også min have. Jeg har også oplevet at være mere eller mindre heldig med at få mine ønskeplanter til at trives, og er som du nået dertil, at jeg må indstille mig på, at alle drømme ikke kan opfyldes i min havejord. Jeg ønsker dig fortsat held med dine drømme – ligesom jeg selv drømmer videre 🙂
  Havehilsen fra Ulla

 4. Hej Ulla,
  Tak for din søde hilsen! Ja, og selv om det da er sjovest, når tingene lykkes, så er det også dejligt at have noget at ønske sig og drømme om – og den slags er der jo rigeligt at i haven! Jeg har godt set mange af dine fine billeder – du er en god fotograf, og vælger nogle skønne motiver! Også videre held med dine drømme 🙂
  /Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.