Farmors rysteribs

IMG_3928I farmors have er der masser af ribs, og de seneste år har jeg fået lov til at komme ud og plukke løs, så jeg kan lave Farmors rysteribs! De er lette at lave og smager fantastisk – særligt som tilbehør til lam eller som det friske strejf til isdesserten.

 

 

 

Prøv selv:

Opskrift på RysteribsIMG_4027

Tag ca 200-250 g ribbede godt modne ribs og vend dem med 3-4 spiseskefulde sukker. Lad skålen stå nogle timer (ikke i køleskab) og rør i dem af og til, indtil sukkeret er opløst. Herefter er ribsene klar til servering. Ribs er også velegnede til frysning. Vent i så tilfælde med at tilsætte sukker, til du skal bruge dem, og de er tøet op igen.

Velbekomme! 🙂

 

2 tanker om "Farmors rysteribs"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.