Lys, luft – og masser af jord

NU sker det snart! Vi har fået besked om, at vores drivhus vil blive leveret i morgen! Snart vil det 20 kvm store Plus 5 Euro-Serre fra Willab Garden forhåbentlig stå trygt og godt i ‘toppen’ af vores have og invitere til mange hyggestunder med udsigt og duft, og samtidig være leveringsdygtigt i frugt, grønt og krydret til ganen! Vi glæder os – også selv om vi skal om på den anden side af vinteren før vi for alvor kan tage hul på glæderne.

 

vaxthus_plus-5-201m2_grona-profiler-16016.jpg
Sådan ser drivhuset ud på WillabGardens hjemmeside. Det ser dejligt rummeligt ud!

I mellemtiden har vi fået fældet nogle træer i haven, dels for at give mere lys og luft, men også for at mindske risikoen for skader fra nedfaldsfrugter og knækkede grene, når efterårsstormene sætter ind.

Hele familien var i sving, da træerne skulle fældes. Det grove arbejde med motorsaven hjalp vores gode farfar med, og det mere fine opklipnings-/flisearbejde blev klaret af familiens yngre medlemmer med god hjælp fra morfars flis-maskine. Nu har vi samlet en masse god pindebrænde til vores lille bålsted på terrassen! 🙂

IMG_4050

Gyngestativet måtte lade livet undervejs. Det var gravet ned og støbt i beton, så det var ikke sådan lige at fjerne – men nu er det (næsten) væk, og klatreroserne ‘New Dawn’ er blevet flyttet hen under pæretræet, hvor de forhåbentlig vil klatre godt op ad stammen til næste år.

Pæretræet har også fået en anden beboer, nemlig vores edderkoppegynge, som stadig er hyggelig at sidde på for både børn og voksne!

IMG_4413

Spørgsmålet om træ eller sten som gulvbelægning er endnu ikke endeligt besvaret. Det ender nok med en både-og løsning. Træ som hovedflade på gulvet og marksten i siderne. Overvejelserne er mange og forventningerne store 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.